Latest Posts

Co-operationRiv Moryz and QWasp Recording Corporation finally started

Roeland Verhulsdonck van QWasp Recording Corporation heeft in een muzikale bemiddelingspoging getracht om de stem en verhalen van Riv Moryz samen te laten komen met de muziek van MEC van de Beeten (Cabin Music). Na een lange zoektocht, waarbij alleen een goede ‘groove’ met de juiste ‘intentie’ de enige echte toets was, vond in 2014 de eerste release van het eerste album ‘Sans Frontières’ plaats. Riv Moryz was altijd al getriggerd door de Franse taal, omdat juist deze taal de muziek al in zich heeft. Geïnspireerd door het prachtige ‘timbre’ van onder andere Jacques Brel heeft Riv Moryz een heel eigentijdse vertolking gemaakt van krachtige Franstalige blues- en rockmuziek. 

‘Sans Frontières’ 

Produced by

MARCEL VANDEBEETEN • Music & Mastering by The Cabin Music - MEC

ROELAND VERHULSDONCK • Creative Connector - Qwasp •  Record Label: QWasp Recording Corporation

LYDIA HERINGA • Artwork * PR & Photography by Identity Design bNO – Qwasp

 

Een nieuwe start voor een ‘never ending life full of music’…