Latest Posts

Zingen met Liesbeth List is een eer ! 

 

RIV MORYZ & BAND

Lieve mensen,  

Wat een prachtig optreden hebben we samen met Liesbeth List gehad!

Fantastisch om samen met haar en twee bands op een podium te staan.

Wij hebben genoten en hopelijk velen met ons. Om samen "De verzoening", "De pastorale", maar ook de "Ramses Shaffy medley" te zingen was een unieke ervaring! Dat smaakt naar meer en we gaan zeker kijken naar mogelijkheden om in de toekomst vaker samen op een podium te staan. Hierbij een foto van een van de mooie momenten vastgelegd door Lydia Heringa.  

 

 

Maar we gaan door!  

Aanstaande zondag 11 december staan we nog een keer in Uden, maar dan in Cafe Prinssen: http://www.meneerprinssen.nl/agenda.  

Daarnaast mogen we ook samen met Thijs van Leer en Margriet Eshuijs op het podium staan tijdens een groot benefietconcert voor Wereldkankerdag.  

Zie de poster. Het zou prachtig zijn om elkaar daar weer te zien en samen een steentje te kunnen bijdragen om iets aan deze ziekte te kunnen doen.  

Een kaartje voor deze hartverwarmende avond kost €15,- waarmee u het Radboud Oncologie Fonds steunt. Kom ook en meld je aan via campustheater@han.nl. Het concert vindt plaats op 1 februari 2017 vanaf 18.30 uur in het Auditorium (A005) van de HAN aan de Kapittelweg 33 te Nijmegen. Reserveren kan via: campustheater@han.nl.  

 

 

 

Hopelijk zien we elkaar dan en maken we ons samen sterk voor dit goede doel en kunnen we er een prachtige avond van maken!  

 

Veel muzikale groeten, Riv Moryz