Latest Posts

Liesbeth List & Riv Moryz

Passie voor Muziek
THEATER

PASSIE VOOR MUZIEK

LIESBETH LIST & RIV MORYZ

 

Een avond waar twee generaties samenkomen en samen hun passie voor muziek delen. Liesbeth List weet als geen ander teksten van Nederlands beste tekstdichters, zoals Han Kooreneef en Frank Boeijen te vertolken. Ook heeft zij haar hart verloren aan chansons van Brel. Riv Moryz (Maurice de Greef) deelt deze passie voor muziek en brengt - onder andere geïnspireerd door Brel - nieuwe eigen Franstalige nummers op de planken. Geen authentieke chansons, maar nummers met een moderne groove, die doen denken aan John Mayer. 

Passie voor muziek
is een uniek programma waarbij bekende Nederlandstalige nummers van Liesbeth afgewisseld worden met Franstalige eigen nummers van Riv Moryz. Nummers met een knipoog naar Jacques Brel. Liesbeth List zal o.a. begeleid worden door Peter van Benthem en Ton Snijders. De formatie van Riv Moryz bestaat o.a. uit frontman Maurice de Greef naast Egbert van Gruythuyzen, Lucas beukers, Ton Scheepers en Marcel Broersma.

 

 
 
 
 
Voorverkoop € 20.00 (excl. ticketkosten)

 
Genre Muziek
Titel Passie voor muziek
Uitvoerder Liesbeth List & Riv Moryz
Datum Zondag 27-11-2016
Locatie Theaterzaal
Aanvang 20:15 uur
Eindtijd 22:45 uur